Evenementen

Bedrijfs- en straten handboogschiettoernooi De Gouden Treffer

Handboogschietvereniging De Gouden Treffer uit Ruurlo houdt in maart voor de 40ste keer het bedrijfs- en straten handboogschiettoernooi.

De datums van het toernooi in het Schuttershome (de schiethal) van De Gouden Treffer aan de Fürstenauerstraat 1 naast sporthal Rikkenhage zijn dinsdag 10 en 17 maart en vrijdag 13 maart en 20 maart.

Elk bedrijf, straat, buurt, vereniging, vriend(en) vriendin(nen), of familie mag met een of meerdere teams deelnemen. Elk team moet uit vier personen bestaan. Jeugd van acht tot en met twaalf jaar kan zich onder dezelfde condities inschrijven als bij de volwassenen.

Een teamlid mag geen lid zijn van een handboogsportvereniging.

Er zijn prijzen voor de eerste, tweede en derde plaats voor teams in de mannen-, vrouwen- en gemengde klasse en voor de individuele schutters. Het inschrijfgeld bedraagt voor de jeugd tien euro per team en voor volwassenen twintig euro per team.

De prijsuitreiking van het toernooi vindt plaats op vrijdag 3 april om 20.00 uur in het Schuttershome van De Gouden Treffer. Er is gelegenheid tot oefenen op woensdag 4 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Schuttershome.

Opgave van de inschrijfformulieren uiterlijk 24 februari inleveren bij of opsturen naar;
Henk Arentsen, Esselenbroek 104, 7261 VD Ruurlo, tel: 06 51776993 of bij
Rudi Boswinkel, Barchemseweg 23, 7271 EW Borculo, tel. 06 11232163.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.