Geen categorie

Op bezoek bij Handboog schietvereniging “De Gouden Treffer”

RUURLO – Handboogsport heeft een heel erg grote aantrekkingskracht op de jeugd. Wie heeft er nu nooit gedroomd om net zoals Robin Hood te schieten? Daarnaast is het goed voor de ontwikkeling van de lichamelijke coördinatie en de concentratie vermogen van een kind.
Handboogsport is een sport die nog goed te leren is op oudere leeftijd. Het is geen ingewikkelde sport.

Lichamelijk beperking
Ook is handboogsport een uitstekende sport voor mensen met een lichamelijke beperking. De sport is een goede manier om de romp, schouder en armspieren te trainen. Tevens is het een van de weinige sporten waar alle mensen op volledig gelijkwaardige basis (vrouw, man, jong, oud, valide en invalide) aan de competitie kunnen deelnemen!

Ruurlo
In Ruurlo vinden we Handboog Schietvereniging “De Gouden Treffer”. Gerrit Mengerink, Ans Smeenk en Siska van der Bij gingen op bezoek bij de vereniging, mochten zelf een handboog uitproberen, maakte foto’s en spraken met Edwin Vreeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.