Welkom op de website van De Gouden Treffer!


https://degoudentreffer-ruurlo.nl/wp-content/uploads/2019/05/Persbericht-Elna-.pdf

Beste Schutters,

Graag wil ik jullie aandacht vragen voor de recordpoging die op 15 en 16 juni in Lichtenvoorde zal worden gedaan door Pascal Koolhof en Mike Reukers.

Zaterdag 15 juni om 12.00 uur starten Pascal Koolhof en Mike Reukers hun aanval op het wereldrecord indoor recurve handboogschieten. Dit record dat al tien jaar op naam staat van twee Britten houdt in dat Pascal en Mike binnen 24 uur samen meer dan 37359 punten moeten scoren op een doel op 18 meter. Aan de recordpoging is een sponsoractie verbonden ten behoeve van enkele goede doelen.

Voor meer informatie verwijs ik naar de boven bijgevoegde link

Dit team, recurveteam 2 (Jesse Dieperink, Wirdmer Griemelink en Bert Turfboer) behaalde de eerste plaats tijdens de wedstrijd voor de bondscompetitie 18 mtr. indoor recurve in de C-klasse. In de voorronde behaalden we de eerste plaats, tijdens de shoot off wonnen we eveneens.

v.l.n.r. Bert Turfboer, Jesse Dieperink en Wirdmer Griemelink


Zie pagina Activiteiten/BEDRIJFSCOMPETITIE

Nieuwsbrief feb. 2019

https://degoudentreffer-ruurlo.nl/wp-content/uploads/2019/02/Koningschieten-2018-tellijst.xlsx


NK indoor 2019 Kayra WOLSINK  en NK indoor 2019 Chris GROOT WASSINK

Click voor de Nieuwsbrief NHB december 2018

Kortingsactie en exclusieve voorverkoop voor NHB-leden

Image

Reserveer je plek in de Archery2019 Arena!

Kom met je club naar de WK en doe mee aan het Dukes of Archery Tournament

Image

Beste handboogvereniging,

Leden van de Nederlandse Handboog Bond krijgen van 14 december tot en met 31 januari voorrang op de kaartverkoop voor de finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019. Daarnaast ontvangen NHB-leden €2,50 korting per ticket, per sessie (excl. servicekosten) als ze voor 31 januari bestellen. Vanaf 1 februari is de kaartverkoop open voor iedereen, tegen het reguliere tarief.

Finales op 15 en 16 juni

Om zoveel mogelijk NHB-leden de kans te geven om de finales van de wereldkampioenschappen bij te wonen, zijn de twee finaledagen van de wereldkampioenschappen opgedeeld in een ochtend- en een middagsessie, met op 15 juni de compoundfinales en op 16 juni de recurvefinales.

Dukes of Archery tournament

Tegelijkertijd met de start van de kaartverkoop gaan ook de inschrijvingen van start voor het Dukes of Archery Tournament. Het toernooi op zaterdag 15 juni is de ultieme kans voor compound- en recurveschutters van alle niveau’s om een wedstrijd op de venue van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten te schieten. Het inschrijfgeld voor Dukes of Archery bedraagt €35,-.

Image

Kwalificaties & WK Para Handboogschieten

Archery2019 begint van 3 tot met 9 juni met de Wereldkampioenschappen Para Handboogschieten. De finales van de wereldkampioenschappen voor schutters met een beperking vinden eveneens plaats in de speciale Archery2019 Arena en zijn volledig gratis te bezoeken. Hetzelfde geldt voor de kwalificaties van beide WK’s die op doordeweekse dagen plaatsvinden. 

Hopelijk tot volgend jaar in ‘s-Hertogenbosch!

#Archery2019

Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019

De organisatie van de Hyundai Wereldkampioenschappen (Para) handboogschieten is in handen van The Organizing Connection, in nauwe samenwerking met de Nederlandse Handboogbond (NHB), de provincie Noord-Brabant en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Archery2019 wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van VWS. Official sponsors van Archery2019 zijn Hyundai, Longines, Sportoto, Errea en Red Bull.

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering dinsdag 18 december 2018
Agenda;

 •  Opening door de voorzitter om 20.00 uur
 •  Ingekomen stukken.
 •  Notulen van de ALV van 15 mei 2018 (worden meegestuurd).
 •  Mededelingen.
 •  Verslag wedstrijdcommissaris.
 •  Pauze.
 •  Jaarverslag penningmeester.
 •  Verslag kascommissie (Frank, Gerrit en als reserve Jan den Besten).
 •  Benoeming nieuwe leden kascommissie.
 •  Opstarten stratentoernooi.
 •  Wet bescherming persoonsgegevens (AVL).
 •  Vertrouwenspersoon.
 •  Eventueel verplaatsen sporthal.
 •  Nieuwe kleding.

Actie punten:

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken: