Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? 
Bekijk ‘m hier in je browser. 


Beste sportaanbieder,
 
Bedankt voor jullie aanmelding. 

Wat goed dat jullie (ook) dit jaar meedoen aan het sportstimuleringsproject ‘Kies je Unieke Sport’. 

Er hebben veel verschillende sportaanbieders zich aangemeld. Benieuwd wie dit zijn en wat zij aanbieden? Kijk dan op achterhoekinbeweging.nl. Ook jouw vereniging staat hierbij! 

Wil je controleren of jouw gegevens goed zijn overgenomen? En/of mis je een sportvereniging of -organisatie bij jou uit de buurt die ook een beweegaanbod aanbiedt voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking? Doe ons dan hiervan bericht, dan nemen wij ook met hen contact op.
 
Het project Kies je Unieke Sport start op 17 september, tijdens de Nationale Sportweek.
Vanaf deze datum kunnen jullie de sportcursus (bestaande uit 3 trainingen) inplannen, tot aan het einde van het jaar. Graag ontvangen wij vóór 23 juli 2021 de data van deze trainingen. Zodat we deze op tijd op de website kunnen plaatsen en de deelnemers ruim de tijd hebben om de trainingen in te plannen. 
 
Inmiddels is de inschrijving voor de deelnemers ook geopend! Zij kunnen zich vanaf nu aanmelden via achterhoekinbeweging.nl. Kiest iemand voor jullie sportcursus, dan krijg je hiervan een e-mail en daarnaast neem ik contact met jullie op over de inschrijving.
 
Direct na de zomer, aan het begin van het nieuwe schooljaar en sportseizoen, zullen wij samen met de buurtsportcoaches flyers verspreiden op de speciaal onderwijsscholen en de zorginstellingen en worden er op veel zichtbare plekken posters opgehangen. Wij zullen ook een poster bij jullie op locatie afgeven met het verzoek om deze op te hangen. Willen jullie graag meer posters of bijvoorbeeld ook flyers ontvangen? Doe ons dan bericht, dan regelen we wat extra promotiemateriaal! 

Tot zover voor nu. Fijne zomerse weken en graag tot ziens in het nieuwe sportseizoen. 
Mochten jullie vragen hebben, dan horen wij het graag! 

Met vriendelijke groet,

Achterhoek in Beweging 
Loes Lageschaar 
Coördinator Uniek Sporten