Jeugd


Informatie voor nieuwe jeugdleden

Als nieuw (jeugd) lid kan je de eerste 2 maand, gratis, deelnemen aan de training.

Dit is vooral bedoeld om te ontdekken of je deze sport echt leuk vindt en er mee door wilt gaan.

Als je na 2 maanden wilt blijven, moet je lid worden van de vereniging, dit mag natuurlijk ook eerder! De kosten voor jeugdleden zijn 85 Euro per jaar, per kwartaal wordt er een automatische incasso gevraagd. Volwassenen betalen 125 Euro per jaar, eveneens met een automatische incasso, per kwartaal.

Als nieuw lid zal je jouw eigen beschermmiddelen moeten aanschaffen; een vingertab, een armbeschermer, een vingersling en eventueel een borstbeschermer, kosten +/- 25 Euro.We adviseren om dit op te bergen in een plastic doos of een tasje waar jouw naam op staat. Een plastic doos kan je later in jouw boogkist blijven gebruiken als je een eigen boog koopt. De beschermmiddelen zijn aanwezig en kan je in de hal kopen tegen inkoopsprijs. Ook een polo-shirt met het verenigingslogo kan gekocht worden in de hal, kosten 32,50 Euro.

Als lid mag je, gratis, een boog van de vereniging gebruiken tot je ver genoeg bent om een eigen boog te kopen. Wil je een eigen boog kopen vraag dan altijd advies aan de jeugdbegeleiders. Bijvoorbeeld aan Jan den Besten. Soms is er binnen de vereniging iemand die zijn boog wil verkopen in verband met de aanschaf van een nieuwe.

Je hoort bij de junioren tot je 21 jaar bent, hierbij telt de leeftijd die je hebt op 1 januari. Als je senior wordt, is het de bedoeling om op andere tijden te trainen, zodat er weer ruimte komt voor nieuwe jeugdleden.