Welkom op de website van De Gouden Treffer!


Kortingsactie en exclusieve voorverkoop voor NHB-leden

Image

Reserveer je plek in de Archery2019 Arena!

Kom met je club naar de WK en doe mee aan het Dukes of Archery Tournament

Image

Beste handboogvereniging,

Leden van de Nederlandse Handboog Bond krijgen van 14 december tot en met 31 januari voorrang op de kaartverkoop voor de finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019. Daarnaast ontvangen NHB-leden €2,50 korting per ticket, per sessie (excl. servicekosten) als ze voor 31 januari bestellen. Vanaf 1 februari is de kaartverkoop open voor iedereen, tegen het reguliere tarief.

Finales op 15 en 16 juni

Om zoveel mogelijk NHB-leden de kans te geven om de finales van de wereldkampioenschappen bij te wonen, zijn de twee finaledagen van de wereldkampioenschappen opgedeeld in een ochtend- en een middagsessie, met op 15 juni de compoundfinales en op 16 juni de recurvefinales.

Dukes of Archery tournament

Tegelijkertijd met de start van de kaartverkoop gaan ook de inschrijvingen van start voor het Dukes of Archery Tournament. Het toernooi op zaterdag 15 juni is de ultieme kans voor compound- en recurveschutters van alle niveau’s om een wedstrijd op de venue van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten te schieten. Het inschrijfgeld voor Dukes of Archery bedraagt €35,-.

Image

Kwalificaties & WK Para Handboogschieten

Archery2019 begint van 3 tot met 9 juni met de Wereldkampioenschappen Para Handboogschieten. De finales van de wereldkampioenschappen voor schutters met een beperking vinden eveneens plaats in de speciale Archery2019 Arena en zijn volledig gratis te bezoeken. Hetzelfde geldt voor de kwalificaties van beide WK’s die op doordeweekse dagen plaatsvinden. 

Hopelijk tot volgend jaar in ‘s-Hertogenbosch!

#Archery2019

Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019

De organisatie van de Hyundai Wereldkampioenschappen (Para) handboogschieten is in handen van The Organizing Connection, in nauwe samenwerking met de Nederlandse Handboogbond (NHB), de provincie Noord-Brabant en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Archery2019 wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van VWS. Official sponsors van Archery2019 zijn Hyundai, Longines, Sportoto, Errea en Red Bull.