Bestuur

Nieuw regels voor gebruik van de kantine.

Beste sporters, bezoekers en toeschouwers,

Vanaf zaterdag 25 september vervalt de 1.5 meter regel, maar er gelden nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Zo is voor het gebruik van de horeca een corona toegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties.

Voor gasten vanaf 14 jaar die binnen in de kantine zitten en een hapje/drankje willen nuttigen, zowel staand als zittend, is een corona toegangsbewijs nodig Om voor iedereen de regels eenduidig en controleerbaar te maken gelden er met ingang van zaterdag 25 september 2021 de volgende regels in de schiethal. Maak je gebruik van de sportkantine dan heb je ALTIJD een corona toegangsbewijs nodig.

Met het betreden van de kantine verklaar je in het bezit te zijn van een corona toegangsbewijs.
Controle zal steekproefsgewijs plaatsvinden.

Beschik je niet over een corona toegangsbewijs of heb je die niet bij je en kun je die niet tonen in combinatie met je ID, dan ben je helaas niet welkom in de sportkantine.
Dit geldt zowel voor sporters, bezoekers, toeschouwers alsook competitie tegenstanders.

Ook bij het halen van drankjes/hapjes in de kantine of aan de bar om deze vervolgens buiten te nuttigen is een corona toegangsbewijs nodig.

Het is voor ons onmogelijk om een gescheiden afhaalloket te creëren.
Toiletten, kleedkamers en douches zijn te gebruiken zonder corona toegangsbewijs. Wij vragen aan iedereen mee te werken aan deze regels want los van een persoonsgebonden boete, bij controle door handhaving, bedraagt de boete € 2.500,– per overtreding voor “De Gouden Treffer” Ruurlo.
Wij zullen de boetes verhalen op de veroorzaker.

Met sportieve groeten, Bestuur DGT.

Noot:
Je krijgt een corona toegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstel bewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Met de Corona Check-app kan iedereen het corona toegangsbewijs ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.